tag:blogger.com,1999:blog-6884552174835387569.post1287873231070188536..comments2022-11-02T13:59:12.815+01:00Comments on Recept och reflektioner kring mat: Viltskav på MuurikkaRylinhttp://www.blogger.com/profile/09628478079289789197noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6884552174835387569.post-81759486766673631642014-05-05T22:51:21.468+02:002014-05-05T22:51:21.468+02:00Hej Birgitta, kul att du uppskattar min lilla blog...Hej Birgitta, kul att du uppskattar min lilla blogg. Har haft röken i många år och om jag inte minns fel så köpte vi den via Nima. Verkar finnas en som heter Smoky 5, men jag tror att vår är lite större. Det fins idag rökar som är lite dyrare, men enklare att använda och med lite standardiserade briketter. Vår rök kräver tillsyn i princip med 20 minuters mellanrum, men de andra sköter sig själva i princip. Lycka till!! Det kommer bli jättebra.Rylinhttps://www.blogger.com/profile/09628478079289789197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6884552174835387569.post-90207089997069611512014-05-05T20:39:55.072+02:002014-05-05T20:39:55.072+02:00Hej! Jag tycker om din blogg, och skulle gärna pro...Hej! Jag tycker om din blogg, och skulle gärna prova på att röka . Nu undrar jag vilken rök du använder och om du rekommenderar den. Vi är jägare och har god tillgång på kött, så det skulle vara spännande att prova. Du har ju beskrivit så väl tycker jag, så jag bör klara av det. Med vänlig hälsning, Birgitta Rönnqvist<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17648901985471797163noreply@blogger.com